Op zoek naar meer verbinding met de PWZN Ichthuskerk?

Afgelopen jaar is het contact met en in de kerk niet meer vanzelfsprekend. U zult waarschijnlijk vaste momenten missen: koffiedrinken na de kerk, kort contact met de predikant na de dienst of de wekelijkse oefenavond met het koor. Misschien bent je sowieso geen frequente kerkbezoeker, maar wil je wel graag in verbinding blijven met onze gemeente. Hiervoor gaan we een oplossing voor bieden. Er komt een Kerkapp voor de Ichthuskerk!

De kerk komt dichterbij met een app op de telefoon of tablet. Alle informatie, contact met jouw groepen en meer op één plek. Een plek voor sociaal contact, een plek voor verbinding, inspiratie en informatie.

Het doel van deze app is het actief in gebruik nemen door een zo groot mogelijk aantal leden en betrokkenen bij de Ichthuskerk en de diakonaal-missionaire activiteiten, om zo de onderlinge verbondenheid te vergroten, elkaar te inspireren en eenvoudiger te organiseren en communiceren.

Wat kun je met deze app:
– Berichten met onze gemeente delen en op berichten van anderen reageren;
– Communicatie met specifieke groepen, een groepsagenda bijhouden en meer;
– Gemakkelijk, snel en veilig aan de collecte geven waarbij 100% van een gift naar het goede doel gaat;
– Gemakkelijk contact opnemen met gemeenteleden. Zoek elkaar in de gemeentegids op op basis van naam of functie binnen de kerk;
– De kerk-agenda bekijken en meer.

Hoe kom je aan deze app?
De app kun je downloaden via Google Play of de App Store. Zoek op “PWZN Ichthuskerk”.

We willen graag veilig gebruik van de app mogelijk maken. De app is dan ook alleen toegankelijk voor gemeenteleden en nauw betrokkenen. Mensen die zich niet van tevoren hebben opgeven zullen handmatig door onze app beheerders gecontroleerd worden voordat er toegang in de app wordt gegeven. Zo houden we de app veilig!