Op zoek naar meer verbinding met de PWZN Ichthuskerk?

Afgelopen jaar is het contact met en in de kerk niet meer vanzelfsprekend. U zult waarschijnlijk vaste momenten missen: koffiedrinken na de kerk, kort contact met de predikant na de dienst of de wekelijkse oefenavond met het koor. Misschien bent je sowieso geen frequente kerkbezoeker, maar wil je wel graag in verbinding blijven met onze gemeente. Hiervoor gaan we een oplossing voor bieden. Er komt een Kerkapp voor de Ichthuskerk!

De kerk komt dichterbij met een app op de telefoon of tablet. Alle informatie, contact met jouw groepen en meer op één plek. Een plek voor sociaal contact, een plek voor verbinding, inspiratie en informatie.

Het doel van deze app is het actief in gebruik nemen door een zo groot mogelijk aantal leden en betrokkenen bij de Ichthuskerk en de diakonaal-missionaire activiteiten, om zo de onderlinge verbondenheid te vergroten, elkaar te inspireren en eenvoudiger te organiseren en communiceren.

Wat kun je met deze app:
– Berichten met onze gemeente delen en op berichten van anderen reageren;
– Communicatie met specifieke groepen, een groeps-agenda bijhouden en meer;
– Gemakkelijk, snel en veilig aan de collecte geven waarbij 100% van een gift naar het goede doel gaat;
– Gemakkelijk contact opnemen met gemeenteleden. Zoek elkaar in de gemeentegids op op basis van naam of functie binnen de kerk;
– De kerk-agenda bekijken en meer.

Hoe kom je aan deze app?
Aanmelden kan via dit Formulier. We hebben namelijk uw/jouw toestemming nodig om de ledenlijst opstellen. Later ontvang je informatie als de app helemaal klaar is en je hem kunt downloaden.

We willen graag veilig gebruik van de app mogelijk maken. Om veilig gebruik van de app mogelijk te maken, moet je je registreren. Dit kan door dit formulier in te vullen. Registratie via dit formulier maakt dat je straks direct toegang hebt tot de hele app. Gemeenteleden die zich niet van tevoren opgeven zullen handmatig door onze app beheerders gecontroleerd moeten worden voordat er toegang in de app wordt gegeven. Zo houden we de app veilig!

Kortom, wil jij ook deel uitmaken van onze digitale vorm van gemeente zijn? Meld je dan nu aan voor de app via het formulier en volg alle communicatie de komende weken. Let op: je kunt de app nu nog niet downloaden, maar zodra dat kan, informeren we je daarover! De app zal begin april live gaan!

Registratieformulier app PWZN