Digitaal geven, ook zonder app mogelijk!

Vanaf nu hoef je de app niet persé te hebben om te geven aan de collecte. Makkelijk voor gasten in de kerk.

Heeft de gebruiker een account in de PWZN Ichthuskerk app? Dan kom hij automatisch in het geef-gedeelte van onze eigen kerkapp. Bijkomend voordeel is dat hij dan kan geven via saldo en transactiekosten kan besparen.

Heeft de gebruiker een account in de app? Dan kom hij automatisch in het geef-gedeelte van jullie eigen kerkapp. Bijkomend voordeel is dat hij dan kan geven via saldo en transactiekosten kan besparen.

Neemt een kerkganger nog niet deel aan de app? Dan komt hij na scannen of klikken op een speciaal ontworpen webpagina. Hij kiest hoeveel hij aan welke collecte wil geven en kan via iDEAL makkelijk, snel en veilig betalen. In dit geval werk je niet vanuit een saldo en wordt er €0,29 transactiekosten in rekening gebracht. Deze kosten liggen bij de gebruiker, niet bij de kerk.

Probeert u het zelf eens uit door met uw camera op uw mobiel onderstaande QR-code te scannen of door de volgende link te gebruiken: https://giving.donkeymobile.com/app.donkeymobile.pwzoetermeernoord

Meer informatie? Zie: https://www.donkeymobile.app/geven-zelfs-zonder-app of neem contact op met de penningmeester van de Diaconie (Jaco van der Wel)