Chagallviering 10 januari: Ik doop je….

Een tijdje geleden sprak ik met iemand over mijn doopkaars. Wat dat was, en waarom ik die heb. Het gesprek ging verder over dopen. Over dopen zoals wij het in de kerk gewend zijn, met besprenkeling; over dopen met onderdompeling. Maar ook over wat de betekenis van je doop is als je er verder niets meer van herinnert omdat je toen nog een klein baby’tje was.

Het lijkt me mooi om de doop in de Chagallviering van 10 januari centraal te stellen. En daarbij direct een vraag aan jou: wat betekent jouw doop nu nog voor je? En waarom heb je je kinderen wel of niet laten dopen? Misschien wil je daar iets over delen, een dezer dagen, dat kan via mail of telefoon. Mijn gegevens staan onder dit bericht. De viering is weer geheel via Zoom. Aanmelden kan via de website, je krijgt dan een link doorgestuurd. En mocht je geen ervaring hebben met Zoom maar er wel graag bij zijn, meld je dan ook aan en zet in de opmerking even: geen ervaring, dan sturen we je wat meer uitleg. Dan gaat het zeker lukken. I

k hoop jou en u te mogen ontmoeten op 10 januari. Arianne Lodder, kerkelijkwerker@pwzn.nl 06 23241540
PS Mensen vragen mij wel waarom een viering via Zoom en niet via Kerkomroep? Reden is dat via Zoom er mogelijkheid is om met elkaar te praten en we kunnen elkaar zien. Op die manier ben je samen in de viering, ook al zit je allemaal thuis.