De kerk is weer open! Meld u/je aan voor de kerkdienst

Wat fijn dat de kerk, zij het langzaamaan en met de nodige aanpassingen, weer open mag gaan! Uiteraard willen we dit op een verantwoorde manier doen om het risico op verspreiding van het virus zo laag mogelijk houden. Dus is er goed nagedacht over de opbouw van het aantal personen dat de dienst bij kan wonen, looproutes, hygiënemaatregelen, zitplaatsen met voldoende afstand van andere gemeenteleden en nog veel meer. Helaas mogen we niet met elkaar zingen tijdens de dienst.

Aanmelden voor de kerkdienst
Om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren is het aantal kerkbezoekers beperkt. Voorlopig komen we samen met maximaal 40 bezoekers (excl. medewerkers). Om te voorkomen dat we bezoekers aan de deur moeten weigeren, meldt u/jij zich vooraf aan via onderstaand digitaal formulier. Dat kan tot uiterlijk vrijdagavond 18.00 uur. U/jij krijgt vrijdagavond bericht via e-mail bericht of u/jij de dienst kunt bijwonen of niet. Overigens blijven de kerkdiensten altijd via Kerkomroep beschikbaar.

2020-07-18 Gebruiksplan COVID-19 voor kerkdiensten en andere (kerkelijke) bijeenkomsten in de Ichthuskerk van 15 juli 2020, versie 2.0.

Hebt u nog vragen? Neem contact op met Marja Frericks, +31638903150 of stuur een mail naar PWZNIchthuskerk@gmail.com.